Meteen naar de inhoud

MovingMedia

MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

MovingMedia probeert haar steentje bij te dragen aan onze maatschappij.

MovingMedia 100% CO2 Neutraal.
Niet alleen is ons kantoor klimaat neutraal gemaakt, maar ook al onze werkzaamheden, activiteiten, apparatuur en ons transport worden volledig CO2 gecompenseerd volgens de Gold Standard. Hiermee zijn ook de door u afgenomen digitale diensten voor 100% klimaat neutraal.

Daarnaast proberen we onze carbon footprint ieder jaar verder te reduceren. Zo kiezen we bijvoorbeeld voor nieuwe servers die een extra laag stroomverbruik hebben.

100% Recycling Service.
Graag komen we, geheel kosteloos, bij u langs om oude en overtollige computerapparatuur op te halen en betalen u zelfs een vergoeding voor een werkende computer of randapparatuur. Deze worden zorgvuldig door ons gerecycled waarbij alle nog aanwezige databestanden worden vernietigd. Indien mogelijk wordt uw oude computer opgeschoond en gedoneerd aan diverse non-profit organisaties.

100% Zorgzaam.
MovingMedia gelooft in een zorgzame samenleving die niet ophoudt bij onze landsgrenzen. Daarom steunen wij met enige trots al meer dan 10 jaar de Stichting KidsRights, Deze kinderrechten organisatie komt op voor de positie van zeer kwetsbare kinderen waar ook ter wereld. MovingMedia verzorgt de totale kantoorautomatisering en digitale dienstverlening om niet. Voor meer informatie over Kidsrights: www.kidsrights.org
We hopen dat onze initiatieven en inzet u hebben kunnen inspireren en we gaan graag met u het gesprek aan om te zien hoe technologie ook uw bedrijf kan helpen op weg naar een (klimaat)vriendelijke wereld.