Services

MovingMedia brengt ondernemingen verder in de future proof opslag, bewerking, beveiliging en distributie van media. Wij ontwikkelen state-of-the-art oplossingen en bieden tailormade support, gebaseerd op kennis, ervaring en passie. Innovatief en creatief, rekening houdend met de organisatie van onze klant.

Consultancy

Digitale vernieuwingen volgen elkaar in hoog tempo op. Daarmee veranderen ook uw onderneming, uw producten en de kwaliteit van uw dienstverlening. En de verwachting van uw klanten.

Dit leidt tot nieuwe vormen van samenwerking en betrokkenheid. We zetten onze expertise in om verfrissende ideeën en tegendraadse inzichten te delen met onze opdrachtgevers. Dat geeft het inzicht en overzicht om solide keuzes te maken.

Development

Wij optimaliseren de bestaande workflow en koppelen datasystemen tot gestructureerde applicaties. We ontwerpen Software Orientated Architure die bestaande applicaties met elkaar doet communiceren, ook wanneer er software updates zijn. We brengen interne communicatie en data-overdracht naar een hoger niveau, future proof. Hierbij nemen we uw beschikbare budget en de bruikbaarheid voor de gebruiker als uitgangspunt.

Projects

We voeren het projectmanagement bij nieuwe installaties of migraties. Of we nemen de complete uitvoering en implementatie van projecten voor onze rekening, inclusief de levering van technologie, software en trainingen. Met onze tailormade aanpak en communicatie bent u volledig ‘in control’ over het proces.

(Live)broadcast

Onze roots liggen mede in de wereld van televisie. Vandaag zetten we de modernste middelen in om (live) uitzendingen te verzorgen. We knopen de kwaliteit van televisie aan de kosteneffectiviteit van het web. Op iedere locatie creëren we de verbinding die live uitzending mogelijk maakt. Indien gewenst pakken we de gehele productie op, van idee tot executie.

Ondertussen hebben we ook al vijf webstudio’s gebouwd.

Training

Tegenwoordig vragen we een web-master video’s te beheren, een redacteur een video te monteren en van een video-editor wordt verwacht dat hij die leuke animatie maakt. Er zijn legio tutorials online te vinden, maar vaak mist structuur en varieert het niveau. Bovendien is het veelal lastig vragen te stellen. Wij staan voor efficiënte trainingen, je leert wat jij nodig hebt en verlies je minimaal tijd. Sterker nog, ons doeltreffende leerplan levert een set nieuwe software-skills in je toolbox met onze Adobe en Apple gecertificeerde trainers.

Support

We bouwen, beheren en onderhouden complete ICT-netwerken, Media systemen en cloud faciliteiten. MovingMedia biedt 24/7 support op alle fronten. Preventief, maar ook als de nood aan de man is. Die nood kan er plotseling zijn, wanneer uw complete ICT-infrastructuur wordt plat gelegd van buiten, of uw cloud opslag opeens ‘ergens anders’ of gehackt is en al uw informatie op straat ligt. Dan staan wij met raad en daad terzijde. Maar ook als uw wifi systeem traag is of uw server dienst weigert. We bieden altijd technisch support … Preventief kunnen we ook de conditie van uw systemen monitoren.

Nog concreter?
Bel 035-672 8 672 of mail uw vraag naar info@movingmedia.nl

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op!