Team

We draaien al jaren mee in de mediawereld. U kent ons wellicht van AA Media Group of Starbytes. Al die tijd hebben we nuttige kennis opgedaan in verschillende segmenten van media.

We inspireren bedrijven om de organisatie efficiënt in te richten, zodat er snel kan worden ingespeeld op veranderingen in de markt. In verschillende disciplines…

visie

Eric Hardsteen

Founder

Pragmatisch ingestelde projectmanager met 25 jaar ervaring in de broadcastsector. Als er een oplossing te vinden is, dan vindt Eric ‘m. Analytisch, met focus op het eindresultaat, binnen de afgesproken tijd. Typisch Eric.

Arjan Huis in 't Veld

De kennisstapelaar

Maakt zich snel nieuwe techniek eigen. Voelt zich thuis tussen gierende servers, maar schuift met evenveel gemak het geluid tijdens een live uitzending. Veelzijdig en breed inzetbaar. Afwisseling, daar houdt Arjan van.

Richard van 't Riet

Founder

Specialist van broadcast tot ICT. Een fijne combinatie, want media is overal. Bedachtzaam en creatief kunnen best samen, dat bewijst Richard jaar in jaar uit. Checkt de uitvoerbaarheid voordat hij iets belooft. Houdt overzicht, is betrouwbaar en integer. Mooie eigenschappen, vinden onze opdrachtgevers.

Robert van Ginkel

De verbinder

Robert kan als consultant creatieve wensen en eisen omzetten naar werkbare technische concepten. Inclusief de implementatie van de bijbehorende workflow. Dat is het resultaat van jaren ervaring in de broadcastwereld. Daarnaast zorgt Robert voor een win/win situatie voor bestaande en nieuwe relaties. Praat eens met hem.
Robert vindt altijd een mogelijkheid tot samenwerken.

Rianne Veen

De achtervanger

Rianne staat het minst op de voorgrond, maar regelt ondertussen alle administratieve zaken en houdt iedereen scherp vanuit de back-office. Ze biedt ondersteuning aan collega’s en projecten waar nodig.

Lex Strijker

Het talenwonder

Lex spreekt behalve Nederlands en Engels ook nog PHP en XML. Hij is zowel engineer als communicator met oog voor de eindgebruiker. Daarom wordt hij als projectleider ingezet bij initiatieven rondom innovatie van onze product- en support-ontwikkelingen. Motiveert en verbetert ons team waar mogelijk en dat leidt tot resultaat.

Jehannes de Boer

De troubleshooter

Jehannes is kritisch en doelgericht, neemt als coach het voortouw en heeft een motiverende rol op het totale engineering team. Troubleshooten zit in je bloed, zegt hij altijd. Iedereen wordt blij van zijn rustige uitstraling zodra hij het voortouw neemt.

Winfred van Kuijk

De innovator

Altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Specialist op het gebied van metadata, de ruggengraat van mediastorage. Helpt opdrachtgevers nauwkeurig met workflows, analyses en projecten. Structuur is de basis, vindt Winfred. En hij heeft gelijk.

Jeffrey Cuiper

De hulpverlener

De rots in de branding voor onze klanten. Eerst luisteren, dan scherp analyseren en snel oplossen. Bij voorkeur zo effectief mogelijk met hulp op afstand. Ook verantwoordelijk voor dagelijkse web-uitzendingen. En dan ook nog prijswinnend animator. In z’n vrije tijd, dat wel.

Benco van der Meulen

De overzichter

“Hoe groter hoe beter.” Benco is een zeer ervaren programma- en projectmanager. Hij wordt na 25 jaar nog steeds zeer enthousiast van grote (internationale) ICT-projecten. Benco is een aanpakker, zeer nauwkeurig, analytisch en kostenbewust.

Marjolein Peters

De stille kracht

Nog zo’n stille kracht. Zorgt samen met Rianne voor een perfect lopend kantoor. Weet niets van techniek en software en wil dat graag zo houden. Maar ze houdt haar jongens wel altijd in het gareel.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op!