Beeldbank

MovingMedia helpt om uw digitale media assets te organiseren, beheren en beschermen.

De Beeldbank

De Beeldbank

Moving Services

Media Organisatie
MovingMedia is gespecialiseerd in het effectief organiseren van media en het optimaliseren van workflows. Met geavanceerde tools en technologieën zorgen we ervoor dat media gemakkelijk vindbaar en toegankelijk is. Door efficiënt gebruik van metadata en verbeterde zoekfunctionaliteiten vereenvoudigen we het beheer van media, waardoor onze klanten zich kunnen concentreren op het creëren en verspreiden van waardevolle content.
Media Integratie
Als specialist in media-integraties en systeemkoppelingen begrijpt MovingMedia het belang van een vloeiende samenwerking tussen verschillende platforms. Onze expertise ligt in het ontwerpen en implementeren van op maat gemaakte oplossingen die een naadloze uitwisseling van informatie mogelijk maken. Of het nu gaat om het verbinden van interne systemen of het integreren van externe mediaplatforms, wij zorgen voor een efficiënte en probleemloze integratie. Door het optimaliseren van media-integraties helpen we onze klanten om het volledige potentieel van hun media-assets te benutten en workflows te stroomlijnen.
Media Bescherming
MovingMedia hecht grote waarde aan de bescherming van media. We implementeren robuuste maatregelen, zoals de 3-2-1 methode, waarbij we minimaal drie kopieën van media opslaan op verschillende locaties. We maken gebruik van encryptie, geavanceerde toegangscontroles en regelmatige controles om data-integriteit te waarborgen. Onze monitoringssystemen detecteren potentiële bedreigingen, waardoor we media veilig en betrouwbaar kunnen opslaan en beschermen op de lange termijn.
Media Beheer

MovingMedia is een onafhankelijke expert in media beheer, met focus op Digital Asset Management (DAM), Media Asset Management (MAM) en Production Asset Management (PAM). We bieden op maat gemaakte oplossingen, waaronder het succesvolle platform ResourceSpace. Hiermee kunnen onze klanten efficiënt hun digitale media beheren, organiseren, taggen en delen, met geavanceerde functies zoals versiebeheer, gebruikersrechten en workflowautomatisering. Zo helpen we organisaties optimaal te profiteren van hun waardevolle content.

Lees hieronder meer over onze ervaring met ResourceSpace