Wie nú de juiste keuzes maakt, loopt morgen voorop.

Missie & Visie

Missie

Steekwoorden waarin wij ons herkennen: continuïteit, betrokkenheid, innovatie en efficiency.

En eerlijkheid, we gaan niet uit van wat ons het meeste winst oplevert, maar wat het beste is voor onze klant. En we bieden onze klanten daarbij 24/7 support.

Technologie maakt iedere dag weer meer mogelijk. Aan ons de taak om dit permanent bij te houden, het gebruik in kaart te brengen en de voordelen voor u te verzamelen en misbruik van uw content te voorkomen.

Visie

Digitalisering, mediaproductie en -consumptie nemen een enorme vlucht. We hebben te maken met een content explosie die nog maar net begonnen is. Er komen dagelijks talloze producten, diensten, kanalen en gebruikers bij.

We vertalen trends naar praktijk. Omdat de hoeveelheid data exponentieel blijft toenemen, hebben wij al nagedacht over hoe die stroom beheersbaar te houden door middel van verfijnde metadatering. En over de volgende stap: cybersecurity en privacy. Hoe voorkom je dat die datastroom in verkeerde handen valt?

Verder kijken, achter de digitale horizon. Dat doen we 24/7…

Hoe doen we dat?

In een wereld vol uitdagingen is MovingMedia een betrouwbare, betrokken partner. We staan midden in de realiteit van vandaag, maar altijd met onze blik op de toekomst gericht. People, Process & Technology – dat kenmerkt onze werkwijze. Met de businessdoelen van onze klant als uitgangspunt creëren we oplossingen die door iedereen worden omarmd. We optimaliseren de processen en richten daar vervolgens de technologie op in. We leveren niet simpelweg wat de klant vraagt, we leveren wat hij nodig heeft.

In dit alles helpen we de klant om innovaties te omarmen en wegen we zorgvuldig de risico’s af voor de klant. We helpen hem commerciële kansen te zien en te benutten. Tot voor kort gold: content is king. Voor wie nu geld wil verdienen met het ontsluiten van media, is het devies: lever de juiste content, op het juiste moment, bij de juiste persoon, op het juiste device.

Services

Consultancy

Digitale vernieuwingen volgen elkaar in hoog tempo op. Daarmee veranderen ook uw onderneming, uw producten en de kwaliteit van uw dienstverlening. En de verwachting van uw klanten. Dit leidt tot nieuwe vormen van samenwerking en betrokkenheid. We zetten onze expertise in om verfrissende ideeën en tegendraadse inzichten te delen met onze opdrachtgevers. Dat geeft het inzicht en overzicht om solide keuzes te maken.

Development

Wij optimaliseren de bestaande workflow en koppelen datasystemen tot gestructureerde applicaties. We ontwerpen Software Orientated Architure die bestaande applicaties met elkaar doet communiceren, ook wanneer er software updates zijn. We brengen interne communicatie en data-overdracht naar een hoger niveau, future proof. Hierbij nemen we uw beschikbare budget en de bruikbaarheid voor de gebruiker als uitgangspunt.

Projects

We voeren het projectmanagement bij nieuwe installaties of migraties. Of we nemen de complete uitvoering en implementatie van projecten voor onze rekening, inclusief de levering van technologie, software en trainingen. Met onze tailormade aanpak en communicatie bent u volledig ‘in control’ over het proces.

Support

We bouwen, beheren en onderhouden complete ICT-netwerken, Media systemen en cloud faciliteiten. MovingMedia biedt 24/7 support op alle fronten. Preventief, maar ook als de nood aan de man is. Die nood kan er plotseling zijn, wanneer uw complete ICT-infrastructuur wordt plat gelegd van buiten, of uw cloud opslag opeens ‘ergens anders’ of gehackt is en al uw informatie op straat ligt. Dan staan wij met raad en daad terzijde. Maar ook als uw wifi systeem traag is of uw server dienst weigert. We bieden altijd technisch support … Preventief kunnen we ook de conditie van uw systemen monitoren.