Beheer Moeiteloos Uw Digitale Media

MovingMedia helpt om uw digitale media assets te organiseren, beheren en beschermen.

Wij maken uw digitale media veilig en vindbaar.

MovingMedia is een toonaangevende onafhankelijke integrator op het gebied van digitale media, met een solide reputatie in het beheer van complexe digitale omgevingen. Met onze gedegen kennis van cutting-edge technologieën en ons diepgaande begrip van de behoeften van onze klanten, bieden wij uitgebreide oplossingen voor het beheer van digitale media. Als innovatieve partner werken we nauw samen met onze klanten om end-to-end oplossingen te ontwerpen, implementeren en onderhouden, waardoor we in staat zijn om de uitdagingen van een snel veranderend landschap effectief aan te pakken. Met onze expertise en toewijding aan excellentie stellen we organisaties in staat om het volledige potentieel van hun digitale media te benutten en een blijvende impact te creëren in een steeds digitaler wordende wereld.

Moving Services

Media Organisatie
MovingMedia is gespecialiseerd in het effectief organiseren van media en het optimaliseren van workflows. Met geavanceerde tools en technologieën zorgen we ervoor dat media gemakkelijk vindbaar en toegankelijk is. Door efficiënt gebruik van metadata en verbeterde zoekfunctionaliteiten vereenvoudigen we het beheer van media, waardoor onze klanten zich kunnen concentreren op het creëren en verspreiden van waardevolle content.
Media Integratie
Als specialist in media-integraties en systeemkoppelingen begrijpt MovingMedia het belang van een vloeiende samenwerking tussen verschillende platforms. Onze expertise ligt in het ontwerpen en implementeren van op maat gemaakte oplossingen die een naadloze uitwisseling van informatie mogelijk maken. Of het nu gaat om het verbinden van interne systemen of het integreren van externe mediaplatforms, wij zorgen voor een efficiënte en probleemloze integratie. Door het optimaliseren van media-integraties helpen we onze klanten om het volledige potentieel van hun media-assets te benutten en workflows te stroomlijnen.
Media Bescherming
MovingMedia hecht grote waarde aan de bescherming van media. We implementeren robuuste maatregelen, zoals de 3-2-1 methode, waarbij we minimaal drie kopieën van media opslaan op verschillende locaties. We maken gebruik van encryptie, geavanceerde toegangscontroles en regelmatige controles om data-integriteit te waarborgen. Onze monitoringssystemen detecteren potentiële bedreigingen, waardoor we media veilig en betrouwbaar kunnen opslaan en beschermen op de lange termijn.
Media Beheer

MovingMedia is een onafhankelijke expert in media beheer, met focus op Digital Asset Management (DAM), Media Asset Management (MAM) en Production Asset Management (PAM). We bieden op maat gemaakte oplossingen, waaronder het succesvolle platform ResourceSpace. Hiermee kunnen onze klanten efficiënt hun digitale media beheren, organiseren, taggen en delen, met geavanceerde functies zoals versiebeheer, gebruikersrechten en workflowautomatisering. Zo helpen we organisaties optimaal te profiteren van hun waardevolle content.

Lees hieronder meer over onze ervaring met ResourceSpace

Digitaal Asset Management

ResourceSpace

ResourceSpace is een krachtig digitaal asset management (DAM) systeem dat organisaties helpt bij het beheren, organiseren en delen van hun digitale media. Met ResourceSpace kunnen gebruikers moeiteloos afbeeldingen, video’s, documenten en andere digitale bestanden uploaden, taggen en categoriseren voor gemakkelijke toegang en hergebruik. Het biedt geavanceerde zoekmogelijkheden, versiebeheer, gebruikersrechten en workflows om de efficiëntie te vergroten en samenwerking te bevorderen. ResourceSpace is een flexibel en schaalbaar platform dat aangepast kan worden aan de specifieke behoeften van verschillende organisaties, waardoor het een waardevolle tool is voor zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen.

Ingest Tools

Een op maat gemaakte ingest-tool voor ResourceSpace stroomlijnt en vereenvoudigt het proces van het uploaden en toevoegen van digitale assets, waardoor gebruikers snel en efficiënt grote hoeveelheden media kunnen importeren, automatisch metagegevens kunnen toewijzen en aanpassingen kunnen maken op maat van hun specifieke workflows en vereisten.

Custom Plugins

Wij hebben ruime ervaring met het op maat ontwikkelen van plugins voor diverse integraties en toegevoegen functionaliteit binnen ResourceSpace. Enkele voorbeelden zijn:

  • Integratie met Axiell Collections
  • Integratie met ArchivesSpace
  • Toevoegen van advertentiebanners

Tailormade Configuration

De tailormade configuraties die wij maken voor ResourceSpace bieden organisaties de mogelijkheid om het DAM-systeem volledig aan te passen aan hun specifieke behoeften, waarbij functies, workflows en gebruikersrechten op maat worden gemaakt om optimaal te voldoen aan de unieke vereisten van de organisatie en de gebruikers.