Wij De IT-Vraagstukken,
U De Bedrijfvoering

MovingMedia zet haar IT expertise in zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Efficiënte IT-ondersteuning en -beheer

Bij MovingMedia bieden we een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van IT-ondersteuning en -beheer. We streven ernaar om bedrijven te helpen hun technologische infrastructuur te optimaliseren en te beveiligen, zodat ze zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Bij ons begrijpen we dat elk bedrijf unieke IT-behoeften heeft. Daarom streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke vereisten. Of u nu een kleine onderneming bent die op zoek is naar een betrouwbare IT-partner of een grote organisatie die behoefte heeft aan geavanceerde technologische ondersteuning, wij zijn er om u te helpen uw IT-doelstellingen te bereiken

Microsoft 365

Implementatie, migratie en doorlopend beheer van Microsoft 365-apps en -services. Optimaliseer uw cloudgebaseerde samenwerking en verhoog de productiviteit met tools zoals Microsoft Teams.

Support

Snelle IT-ondersteuning zowel op afstand als ter plaatse. Deskundige hulp bij software, hardware en netwerkproblemen, minimaliseer downtime en houd uw bedrijfsactiviteiten soepel draaiende.

Webhosting

Betrouwbare oplossingen voor het hosten van uw website, inclusief domeinregistratie. Wij zorgen ervoor dat uw website altijd beschikbaar is en snel laadt. Schaalbare hostingpakketten met bijbehorende robuuste beveiligingsmaatregelen.

Back-ups

Betrouwbare en robuuste gegevensback-upoplossingen voor uw bestanden op uw computer, NAS/server of Microsoft 365. Regelmatige en veilige kopieën van uw gegevens naar offsite-locaties om dataverlies te voorkomen.

Netwerkbeheer

Ontwerp, implementatie, onderhoud en monitoring van uw netwerkinfrastructuur. Optimaliseer prestaties, bied veilige toegang en bescherm uw netwerk tegen externe bedreigingen.

bSecure

Onze securitydienst, bSecure, biedt technische maatregelen en beheer van uw IT-omgeving. Als aanvulling op onze standaard support dienstverlening, detecteren en melden wij incidenten snel via ons support ticket systeem. Op basis van een stappenplan, wordt de omgeving en aanvullende technische maatregelen geprepareerd voor monitoring.

Neem gerust contact op

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe onze diensten u kunnen ondersteunen en uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.